ظهر روز دوشنبه جلسه هماندیشی” توسعه منطقهای شهرستان تکاب” با حضور همایون هاشمی،نماینده مجلس شهرستان تکاب و شاهیندژ و هیات همراه، عیسی کلانتری، دبیر و مجری ستاداحیای دریاچه ارومیه، مسعود تجریشی، رییس دفتربرنامهریزی و تلفیق و سایر مسوولین ستاداحیای دریاچه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ستاد احیای دریاچه ارومیه، در این جلسه برتوسعه پایدار شهرستان تکاب برمبنای مزیتهای واقعی این منطقه تاکید شد. حاضرین در جلسه مزیتهای مهم شهرستان تکاب را کشاورزی دیم به ویژه گلمحمدی، گندم، حبوبات را در کنار تولید، فرآوری و بستهبندی عسل، گردشگری و معادن را به عنوان مطرح کردند.
آقای دکتر هاشمی
نماینده مجلس تکاب وشاهیندژ ضمن بیان حمایت از ستاداحیا و سایر نهادها و موسسات داخلی و خارجی برای تعامل جهت توسعه پایدار تکاب بیان کردند، امروز توسعه معیشت مردم تکاب با مشکلاتی مواجه ست و بسیاری از روشهای سالهای اخیر برای توسعه در مناطق مختلف کشور تاکنون دیگر نمیتواند بهکار گرفته شود. باید با درک تبعات توسعه غلط وناپایدار دنبال شده درحوضه آبریز دریاچه ارومیه، اکنون توسعه منطقهای پایدار را دنبال کرد.
وی دغدغه و مطالبه اصلی مردم منطقه را ایجاد اشتغال و بهبود معیشت دانست و بیان کرد، در دراستای این هدف باید توجه ویژهای به منطفه تکاب داشت.
کلانتری نیز شهرستان تکاب را شهرستانی نیازمندی توجه بیشتر دانست. وی افزود: درسالهای گذشته به دلیل محدودیتهای موجود در این شهرستان،توسعه منطقهای به خوبی شکل نگرفته و باعث شده که تکاب در استان آذربایجان غربی مشکلات متعددی در زمینه اشتغال و معیشت روبرو باشد.
تجریشی، نیز در این جلسه، تکاب را به عنوان یکی از محورهای اصلی فعالیت توسعه منطقهای ستاد احیای دریاچه ارومیه مطرح و بیان کرد: ستاداحیای دریاچه ارومیه آمادگی کامل دارد تا فعالیتهای اشتغالزایی و توسعه منطقهای برپایه زنجیرههای ارزش دارای مزیت را در سال آینده در شهرستان تکاب دنبال کند.
همچنین متخصصان حاضر در جلسه در زمینههای مختلف توسعه پایدار منطقهای، به بیان نظرات خود در رابطه با توسعه تکاب پرداخته و توسعه زمینههایی نظیر گردشگری و کشاورزیهای کم آببر در کنار حوزه معدن را به عنوان برخی پتانسیلهای تکاب مطرح نمودند.
درپایان این جلسه، تصمیم گرفته شد، فعالیت ستاداحیای دریاچه ارومیه در قالب توسعه منطقهای شهرستان تکاب با حضور و مشارکت جامعه محلی و حمایت نماینده مجلس و سایر مسولین شهرستان دنبال شود. مقدمات اجرای این امر با حضور تیم کارشناسی ستاداحیای در منطقه طی ماه اسفند و جمعبندی اولیه اقدامات قابل اجرا تا پایان فروردین سال آینده انجام و گزارش آن به دبیرستاد احیای دریاچه ارومیه و نماینده مجلس شهرستان تکاب و شاهیندژ ارائه خواهد شد.